Ashaboğlu Ortaokulu

Vizyon: Eğitim-öğretimin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerde de Emet´te hep bir adım önde, Kütahya´da ilk 10´da olmak.

Misyon: Ashaboğlu Ortaokulu olarak bizler, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda; * Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, * Milli ve manevi değerlerine bağlı, * Anadilini doğru ve etkili kullanan, * Geçmişini bilip, geleceğine yön veren, * Bilimi tercüme eden değil, üretebilen BİREYLER YETİŞTİREBİLMEK İÇİN VARIZ.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020 LGS yerleştirmelerine göre sınavla yerleşilen liselere 26öğrenci, 2021 LGS yerleştirmelerine göre sınavla yerleşilen liselere 28 öğrencimiz kayıt hakkı kazanmıştır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: 2016-2017 İl 1.liği alarak Bölge Halk Oyunlarında İlimizi temsil ettik. Futbol,Futsal,Basketbol,Voleybol,Masa Tenisi,Atletizm,Satranç ve Zeka Oyunları dallarında da kız ve erkek takımlarımızla ilçede ve ilimizde çeşitli derecelere sahibiz.2019-2020 öğretim yılında il yıldızlar kız basketbol birinciliği kazanıldı fakat salgın şartlarından bölge yarışmaları yapılamadığından katılım sağlanamadı.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Tubitak Fuarlarında art arda 2 yıl çalışma yaptık.2017 ve 2018 Bilim Fuarlarımız Yerel ve Ulusal Basında da yer aldı.2020-2021 yılında " Evliya Çelebi´nin izinde" e-twinnig etkinliği düzenlendi.
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2016 Yılında İspanya,İtalya,Polonya'dan ortaokullarla Let's Play a Game To Gether Comenius projemizi 3. yılında başarıyla tamamladık.Bu ülkelerle karşılıklı ziyaretlerde bulunduk. Yaklaşık 30 öğrencimiz yurt dışında okulumuzu temsil etme şansı buldu.
Diğer Hususlar: Okulumuzda ortalama 3616 kitapla hizmet veren bir Z Kütüphane ve özel öğrencilerimizin eğitimleri için Destek Eğitim Odası Projesi mevcuttur.

Telefon - 0274 461 3084

WEB - https://ashabogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Gülten Dayıoğlu Caddesi No 3 EMET / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Tekli normal öğretim

Yerleşim Yeri - Emet ilçe merkezinde.

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Gülten Dayıoğlu Caddesi No 3 EMET / KÜTAHYA

Ulaşım İlçe merkezinde

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Emet ilçe merkezinde. Kütahya iline uzaklık 100 km.